Transportul si livrarea produselor comandate in magazinul online viostel.ro

Home Cum cumpar Cum livram Termeni si conditii Blog Viostel Contact Oferte speciale
0723 634 995
Oferta zilei Promotii speciale
0723 634 995

Transportul si livrarea produselor comandate in magazinul online viostel.roTransportul si Livrarea produselor comandate

 

Livrarea se va face printr-un membru al echipei Viostel.ro, in municipiul Bucuresti si sectorul Ilfov.

ATENTIE! Livrarile pentru produse alimentare si nealimentare se fac doar in Bucuresti si sectorul Ilfov printr-un membru al echipei Viostel, iar in tara se livreaza doar produse nealimentare.

Costurile sunt calculate automat astfel: pentru produse in valoare de peste 150 lei nu se percepe taxa in municipiul Bucuresti, iar pentru sectorul Ilfov pentru produse in valoare de peste 250 lei. Pentru sume mai mici decat cele mentionate mai sus se percepe o taxa de 10 lei pentru municipiul Bucuresti si 15 lei pentru sectorul Ilfov.

Produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare setata de dumneavoastra numai dupa confirmarea telefonica sau prin email a produselor comandate. Pentru confirmare veti fi contactat(a) de catre un membru al echipei www.Viostel.ro Livrarea va fi efectuata in 24-48 ore de la confirmarea comenzii, printr-un membru al echipei Viostel.ro

Pentru comenzile primite vineri sau in weekend livrarea se face la inceputul saptamanii urmatoare. Costul de livrare este de 10 lei pentru municipiul Bucuresti pentru sume sub 150 lei si 15 lei pentru sectorul Ilfov sub 250 lei.

Pentru produsele in valoare de peste 150 lei nu se percepe taxa in municipiul Bucuresti, iar pentru sectorul Ilfov pentru produse in valoare de peste 250 lei. Costul transportului se afiseaza automat in pagina de completare a comenzii, deci veti sti exact suma perceputa de membrul Viostel.ro la livrare.

Produsele disponibile la comanda – pentru aceste produse, livrarea se va face in termen de 24-48 de ore, exceptand duminica si sarbatorile legale. Va rugam sa tineti cont de acest lucru in momentul lansarii comenzii pentru un produs la comanda, mai ales daca il oferiti drept cadou pentru o zi speciala.

Produsele sunt livrate in ambalajul original – cutiile originale, astfel siguranta lor pana la dumneavoastra este asigurata. Coletul primit este insotit de bon fiscal, sau, la cererea Dumneavoastra, de factura fiscala.

Comenzile se livreaza de luni pana vineri 10.00-14.00 si 19.00-22.00 si sambata in intervalul 09.00-19.00. Va rugam sa specificati adresa la care va poate gasi membrul echipei Viostel.ro in acest interval de timp (la serviciu, acasa).
Protectia Consumatorului A.N.P.C. Viziteaza magazinul Viostel.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.