Termeni si conditii in marketul online viostel.ro

Home Cum cumpar Cum livram Termeni si conditii Blog Viostel Contact Oferte speciale
0723 634 995
Oferta zilei Promotii speciale
0723 634 995

Termeni si conditii in marketul online viostel.roEfectuarea unei comenzi pe site-ul www.Viostel.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile in baza carora site-ul nostru www.Viostel.Ro functioneaza; acestea pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Prin folosirea acestui site dumneavoastra sunteti de acord sa acceptati conditiile detaliate mai jos. Va rugam sa verificati toate conditiile inaintea efectuarii oricarei comenzi catre site-ul nostru.

 

1. Securitatea datelor personale. Confidentialitatea.

2. Preturi si plata produselor.

3. Livrarea produselor.

4. Returnarea produselor.

5. Litigii si dispozitii finale.

6. Copyright.

 

1. Securitatea datelor personale. Confidentialitatea.

Datele dumneavoastra personale sunt foarte importante pentru www.Viostel.Ro si sunt confidentiale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, prin fax sau email catre www.Viostel.Ro.

Este foarte important ca datele dumneavoastra personale sa fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfasurare a intregii comenzi. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza aceste date, duc la imposibilitatea finalizarii oricarei comenzi.

Www.Viostel.Ro se obliga sa nu distribuie informatii, sa vanda sau inchirieze catre diversi terti (persoane fizice sau juridice) datele dumneavoastra personale obtinute prin intermediul site-ului nostru. Aceste date vor fi folosite de catre www.Viostel.Ro pentru a va trimite confirmarea unei comenzi sau diferite promotii, numai cu acordul dumneavoastra.

Insa, www.Viostel.Ro nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit pe site-ul www.Viostel.Ro si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.Viostel.Ro nu contin virusi.

Va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil daca unele din datele furnizate catre www.Viostel.Ro sunt incorecte. Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor special sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. www.Viostel.Ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.In unele cazuri (comenzi de valoare mare, clienti care nu au mai comandat de la noi sau care nu si-au onorat comenzile anterioare), pentru onorarea unor comenzi, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea comenzii. Comenzile sunt de maxim 500 lei, iar pentru sume mai mari trebuie incheiat contract scris.

 

2. Preturi si plata produselor.

Toate preturile prezente pe site includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile aferente transportului. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client pentru sume mai mici de 150 lei pentru municipiul Bucuresti si sub 250 pentru sectorul Ilfov si vor fi specificate dupa realizarea comenzii sau veti fi anuntati pe mail. Costul difera in functie de suma totala a achizitiei dumneavoastra asa cum este mentionat mai sus.

Pretul de achizitie al produselor tiparit pe factura este identic cu cel de pe site-ul nostru si contine TVA. Pozele produselor prezentate sunt identice cu pozele producatorului. Astfel exista garantia ca ceea ce veti cumpara este exact ceea ce primiti.

Orice comanda realizata pe site-ul www.Viostel.Ro are valoare contractuala. Sunt aceptate numai comenzile efectuate de persoane peste 18 de ani!

Produsele comercializate prin intermediul www.Viostel.Ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de bon fiscal, iar daca solicitati la momentul comandarii, se poate elibera factura fiscala. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare la distanta se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala sau bonul fiscal tin loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul www.Viostel.Ro, nu constituie acceptarea comenzii si pentru incheierea contractului la distanta sau pentru efectuarea unei livrari trebuie sa primiti o confirmare scrisa efectuata de operatorul firmei Viostel.Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori. Certificatele de garantie sunt emise de firmele producatoare/importatoare, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau va este comunicata).

 

3. Livrarea produselor.

Livrarea produselor se poate realiza doar pe raza municipiului Bucuresti si sector Ilfov in conditiile mentionate mai sus.

Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client cu exceptia comenzilor in regim de urgenta si in afara orelor mentionate in programul de lucru.

Livrarea se va realiza in intervalul 24 – 48 ore daca produsele se afla In stoc, de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale.

Dupa efectuarea unei comenzi veti fi contactat telefonic de un membru al echipei Viostel pentru verificarea si confirmarea datelor comenzii. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, membrii echipei Viostel va vor comunica telefonic durata de expediere a produselor comandate de dumneavoastra.

In cazul in care confirmarea comenzii esueaza, din diverse motive: clientul nu raspunde la telefon, datele de contact sunt incorecte sau incomplete, comanda nu va fi expediata si va fi anulata. Vom astepta confirmarea comenzii timp de 48 de ore, prin orice forma de contact, telefonic, email, SMS.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a bonului fiscal ce insoteste comanda sa de produse alimentare.

Clientul este dator sa primeasca bonul de casa fiscal odata cu acceptarea comenzii si sa pastreze acest bon pana dupa plecarea membrului echipei Viostel.ro.

Pentru mai multe detalii referitoare la modalitatile de livrare a produselor va rugam sa accesati pagina “Livrare si transport”.

 

4. Returnarea produselor.

Verificarea produselor livrate se va face la sosirea comenzii. Deoarece comanda este compusa in majoritate din produse alimentare, va rugam sa verificati inclusiv data de valabilitate a acestora. Retururile - in caz ca este necesar acest lucru - se vor putea efectua chiar in moemntul livrarii produselor.

 

5. Litigii si dispozitii finale.

Prin folosirea site-ului clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile enumerate de mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca orice alta problema legata de produsele si serviciile oferite de www.Viostel.Ro nu este prezenta in articolele din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde www.Viostel.Ro isi are sediul.

6. Copyright.

Continutul acestui site nu poate fi reprodus sau copiat, integral sau partial, fara acordul scris al www.Viostel.ro. Incalcarea prevederilor copyright-ului este reglementata de Legea nr.8/1996.

Protectia Consumatorului A.N.P.C. Viziteaza magazinul Viostel.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.