Ingrediente pentru prajituri si torturi | Clatite Pufoase cu Fulgi de Ciocolata Dr. Oetker 160g | Oferta Pret | Viostel

Home Cum cumpar Cum livram Termeni si conditii Blog Viostel Contact Oferte speciale
0723 634 995


Clatite Pufoase cu Fulgi de Ciocolata Dr. Oetker 160g


Categoria: » Ingrediente pentru prajituri si torturi
Cod produs:   1137
Pret curent:   Disponibil telefonic
Transport:   Costurile sunt calculate automat in functie de greutatea produselor comandate si sunt specificate/incluse in totalul comenzii. Livrare 1-2 zile lucratoare.
X inchide



Lasa-ne numarul de telefon si te contactam noi!


Nume*
Telefon*
Localitate
Email*
Cod de securitate*
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Detalii, informatii si comenzi directe la:
0723 634 995
comenzi@viostel.ro

Detalii produs Clatite Pufoase cu Fulgi de Ciocolata Dr. Oetker 160g

Categoria: » Ingrediente pentru prajituri si torturi

Cantitate: 160g

Clatitele pufoase cu fulgi de ciocolata de la Dr. Oetker sunt o gustare dulce ce poate fi consumată atât ca masă principală uÅŸoară cât ÅŸi ca o gustare între mese.

Clătitele pufoase de la Dr. Oetker se prepară uÅŸor cu ingrediente pe care orice gospodină le are în casă: 100 ml lapte bătut, 1 ou ÅŸi 1 lingură de ulei. Se obÅ£in astfel 12-13 clătite, ce se servesc calde, cu dulceaţă sau pudrate cu zahăr.


Ingrediente: faina alba de grau 480, zahar, fulgi de ciocolata 6.2%-substanta uscata de cacao 35% minim (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificator lecitina din soia, vanilina), agenti de afanare: difosfat disodic si carbonat acid de sodiu, sare de bucatarie, aroma de vanilie. Poate contine lactoza si urme de alune.

Mod de preparare:
Intr-un vas se bate un ou spuma, dupa care se amesteca cu 100 ml lapte batut (sau iaurt) si o lingura de unt (sau ulei). Peste amestecul rezultat se adauga continutul plicului si se omogenizeaza usor cu ajutorul unui tel. Se ia o tigaie, se unge cu o lingura de ulei si se incinge la foc mediu. Cu ajutorul unei linguri se pun clatitele in tigaie si se prajesc pe ambele parti pana capata o culoare brin deschisa. Se servesc calde cu dulceata sau ornate cu zahar pudra.
Protectia Consumatorului A.N.P.C. Viziteaza magazinul Viostel.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.