Ingrediente pentru prajituri si torturi | Crema pentru Prajituri cu gust de Vanilie Dr. Oetker 50g | Oferta Pret | Viostel

Home Cum cumpar Cum livram Termeni si conditii Blog Viostel Contact Oferte speciale
0723 634 995


Crema pentru Prajituri cu gust de Vanilie Dr. Oetker 50g


Categoria: » Ingrediente pentru prajituri si torturi
Cod produs:   1112
Pret curent:   Disponibil telefonic
Transport:   Costurile sunt calculate automat in functie de greutatea produselor comandate si sunt specificate/incluse in totalul comenzii. Livrare 1-2 zile lucratoare.
X inchide



Lasa-ne numarul de telefon si te contactam noi!


Nume*
Telefon*
Localitate
Email*
Cod de securitate*
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Detalii, informatii si comenzi directe la:
0723 634 995
comenzi@viostel.ro

Detalii produs Crema pentru Prajituri cu gust de Vanilie Dr. Oetker 50g

Categoria: » Ingrediente pentru prajituri si torturi

Cantitate: 50g

Crema pentru prajituri cu gust de Vanilie de la Dr. Oetker se prepara repede si usor, doar cu lapte rece si fara fierbere. Crema este consistenta, cremoasa si cu gust intens.

ConÅ£inutul unui plic se amestecă cu 250 ml lapte rece ÅŸi 3-4 linguri de zahăr pudră, iar crema obÅ£inută este suficientă pentru un tort. 


Ingrediente: sirop de glucoza, grasimi vegetale hidrogenate, amidon modificat din cartofi, emulsificatori mono si digliceride si esterul acetic al acestora, gelatina alimentara, proteine din lapte, stabilizator fosfat dipotasic, arome, antiaglomerant fosfat tricalcic, colorant beta-caroten. Contine lapte.

Mod de preparare: Intr-un vas inalt se toarna 250 ml lapte rece (de la frigider). Atentie: laptele proaspat trebuie inainte fiert si racit! Se toarna continutul plicului peste lapte si se adauga 2-3 linguri de zahar pudra. Se amesteca cu mixerul la viteza mica la inceput, apoi se bate 3 minute la viteza mare. Se obtine o crema consistenta. Crema astfel preparata se foloseste pentru umplerea torturilor si prajiturilor, care se vor pastra la frigider pana la servire.
Protectia Consumatorului A.N.P.C. Viziteaza magazinul Viostel.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.