Fructe si Legume la pretul zilei | Morcovi | Oferta Pret | Viostel

Home Cum cumpar Cum livram Termeni si conditii Blog Viostel Contact Oferte speciale
0723 634 995


Morcovi


Categoria: » Fructe si Legume la pretul zilei
Cod produs:   1560
Pret curent:   Disponibil telefonic
Transport:   Costurile sunt calculate automat in functie de greutatea produselor comandate si sunt specificate/incluse in totalul comenzii. Livrare 1-2 zile lucratoare.
X inchide



Lasa-ne numarul de telefon si te contactam noi!


Nume*
Telefon*
Localitate
Email*
Cod de securitate*
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Detalii, informatii si comenzi directe la:
0723 634 995
comenzi@viostel.ro

Detalii produs Morcovi

Categoria: » Fructe si Legume la pretul zilei

Morcovii, denumiti stiintific Daucus carota, fac parte din familia legumelor radacinoase alaturi de patrunjel, pastarnac, marar, chimen etc si sunt consumati in intreaga lume, datorita gustului dulce si proprietatilor nutritive importante. 

Exista peste 100 de specii de morcovi la nivel global, care variaza de la nuanta portocaliu intens, pana la mov, galben sau alb. Cel mai frecvent, este consumata radacina morcovului, insa frunzele sale sunt si ele comestibile.

 


Morcovii contin in proportie de 88% apa, 7% zahar, 1% proteine, 1% fibre, 1% cenusa si 0,2% grasimi. Fibrele din morcovi sunt constituite, in cea mai mare parte, din celuloza. Alte substante furnizate de aceste legume sanatoase sunt glucoza, xiloza si fructoza. Gustul dulceag se datoreaza acidului glutamic si altor aminoacizi, precum acidul lactic, acidul glicolic, acidul fenolic si acidul succinic (acid butandioic sau chihlimbar).
Din prisma valorii lor nutritive, 128 de grame de morcovi furnizeza 52 de calorii, 0,3 g grasimi, 88 mg de sodiu, 12,3 g de carbohidrati, 3,8 g de fibre alimentare, 5,8 g de zaharuri si 1,2 g de proteine. Morcovii mai contin si vitamina C (13%), calciu (4%) si fier (2%).
Alte produse din categoria: Fructe si Legume la pretul zilei
Protectia Consumatorului A.N.P.C. Viziteaza magazinul Viostel.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.